Am inceput sa construim in Romania in 2005, iar din 2009 executam in calitate de Antreprenor General lucrari complexe, de mare anvergura si de orice tip – civile, industriale, comerciale, agricole, de energie verde sau speciale.
In anul 2017 am intrat in topul celor mai puternice 100 de companii din Brasov, iar in 2018 am urcat pe locul 49 in Topul National 100 Antreprenori Generali in Constructii (sursa IBC Focus)!

2005 2007 2009 2010 2018 2020 Evolutia EREN 828x567
EVOLUTIA EREN GRUP

Astazi, EREN inseamna un grup de companii cu o vasta experienta in domeniul Constructiilor si un portofoliu de peste 400 de proiecte proiecte si clienti in aproape toata tara:
Brasov, Buzau, Caras Severin, Constanta, Covasna, Giurgiu, Ilfov, Neamt, Olt, Prahova, Sibiu, Timis, Arges, Dolj, Salaj, Bacau, Vrancea, Mures, Cluj, Suceava, Arad, Bihor, Hunedoara, Galati, Harghita, Ilfov, Tulcea, Sibiu, Vaslui, Dambovita, Alba si Teleorman

buline slogan negru 1
WE ARE IN TOP
  • TOP 100 COMPANII DIN BRASOV
  • TOP 100 ANTREPRENORI GENERALI ÎN CONSTRUCȚII
  • Din 2009 in Top 10 - topul national al firmelor / faza judeteana

judete in care am activat

judete in care avem santiere active

PE SCURT, EREN INSEAMNA:

CALITATE

Nu facem compromisuri atunci cand vine vorba de calitatea materialelor folosite si a rezultatelor livrate! Alegem intotdeauna solutii certificate de la furnizori recunoscuti pe piata constructiilor: Megaprofil, Lambda Sisteme, Steel&Alu Building, Ejot, Sika Romania, Europroduct, Felbermary, Deme Macarale, Holcim, Carpat Beton, Metabras, Recobol, Seda Invest, etc

TRANSPARENTA

Nu avem nimic de ascuns, de aceea facilitam cu profesionalism schimbul de informatii dintre clientii actuali si fostii beneficiari. Cand prezentam proiecte similare unui potential client, acesta poate face o vizita intr-unul din spatiile respective (inclusiv in zone accesibile doar personalului) si afla detalii suplimentare despre acel proiect chiar de la beneficiar.

PROFESIONALISM

Comunicarea deschisa cu toti cei implicati in proiect si respectarea conditiilor contractuale stabilite initial – de la buget, termene de livrare si pana la calitatea rezultatului final - este o prioritate pentru noi. Acest lucru ne-a pozitionat ca parteneri de incredere pe piata constructiilor din Romania si un portofoliu de clienti care revin cu incredere la noi.

RESPONSABILITATE

Ne asumam responsabilitatea atat fata de oamenii din ECHIPA si de CLIENTII nostri, cat si fata de VIITOR, deoarece credem cu tarie ca ceea ce facem AZI ne defineste nu doar maine, ci si peste sute de ani. De aceea, investim constant in dezvoltarea echipei, in imbunatatirea conditiilor de munca si in cea mai performanta tehnologie, avand mereu grija de mediul inconjurator si de ceea ce lasam in urma noastra.

ADAPTABILITATE

Situatia de pe teren este, adesea, diferita de cea de pe hartie. De aceea, abordam fiecare proiect individual, tinand cont de resursele disponibile, dar si de cele potentiale. Mobilitatea interna a echipelor, configurarea si organizarea santierelor si experienta de Antreprenor General in lucrul cu echipe si specialisti project based ne ajuta sa abordam corect, concret si in timp util orice tip de proiect, indiferent de dimensiuni si locatie.

OBIECTIVE
PENTRU 2019
PLANNING STRATEGIC
SI EXECUTIE

Respectarea termenelor de executie contractuale – intermediare si finale;
planificarea achizitiilor sincronizat cu Productia;
Folosirea eficienta a ERP, MS Project.

ERP

Go live @ 1.01.2019 si implementare Bl;
Optimizari si rezolvarea tuturor observatiilor venite din utilizare pana in iunie 2018;
Folosire CRM 100%

SSM

935 zile de la ultimul accident de munca;
Inca 365 de zile cu 0 accidente;
Focus pe preventie.

RESURSE

Training specializat pe noi tehnologii de constructie pentru SS, maistri;
Investitii in tehnologie moderna pentru cresterea calitatii si productivitatii in executie.

obiective
CIFRA
DE AFACERI

O crestere in 2019 de 175% reflectatta in lucrari in valoare de 41.8 mil €, din care deja contractate 28.5 mil €.

CALITATE

Crearea unei pozitii de CQ intern la nivel de companie;
Solutii tehnice moderne;
Cresterea calitatii pentru diminuarea costurilor din perioada de garantie a lucrarilor.
Parteneriate cu furnizori specializati.

PEOPLE
MANAGEMENT

“Asumare si responsabilitate”;
Proces de inductie la sosirea in companie si stabilirea indicatorilor de performanta;
Dezvoltare personala si training;
Fous pe grija fata de colegi:
Crearea unui mediu armonios de lucru.

HR

O noua organigrama care considera noile sisteme de lucru si portofoliul aexistent la dinamica pietei;
Import de forta de munca externa;
Pepiniera de ingineri.

CERTIFICARI

SR EN ISO
9001:2015

Acest standard ISO este unul dintre cele mai cunoscute la nivel global cand vine vorba de indeplinirea conditiilor de calitate ale bunurilor si serviciilor pe care un furnizor le livreaza clientilor sai

SR EN ISO
14001:2015

Standardul ISO 14001 este cel care specifica cerintele pentru un sistem de management de mediu, reglementand felul in care compania care l-a implementat, are un impact cat mai scazut asupra mediului inconjurator

SR OHSAS
18001:2007

Adoptarea Standardului OHSAS 18001 presupune implementarea de politici si proceduri care sa asigure cele mai bune conditii de munca, aliniate la standardele internationale (SSM – Siguranta si Sanatate la Locul de Munca).

INTERESAT DE O COLABORARE?

Nu ezita sa ne contactezi pentru o discutie cu specialistii nostri!