m

Blog

Căutăm Junior Payroll & HR Admin și Financial Controller

În cadrul Programului nostru pentru economiști începători, veți avea șansa de a vă face prieteni, de a întâlni oameni noi și interesanți, de a învăța lucruri noi în domeniul dvs. de expertiză și, nu în ultimul rând, de a câștiga experiență pentru viitorul dumneavoastra loc de muncă.

Programul constă în alăturarea timp de 10 – 12 luni (program cu normă întreagă) departamentului Financiar-Contabil și construirea nivelului de experiență și expertiză urmând o curriculă de dezvoltare personală și profesională.

 

Ce plus valoare poate aduce acest job pentru tine?

 

În primul rând, ai oportunitatea de a lucra în cadrul unei afaceri cu o experiență vastă în domeniul Construcțiilor, ai posibilitatea să înveți de la specialiști care te pot împinge să-ți atingi întregul potențial. În al doilea rând poți să cunoști un nou mod de a lucra și sa vă duceți cu îndrăzneală cariera la culmi noi. Pentru proaspeții absolvenți motivați, pasionați și ambițioși, programul nostru este primul pas către lucruri mai mari și mai bune. Este un loc de muncă adevărat din prima zi, oportunități de învățare și șansa de a-ți atinge potențialul maxim. Veți avea ocazia să învățați sub supravegherea unui mentor dedicat.

 

Căutăm studenți și proaspăt absolvenți în domeniul financiar-contabil, cu studii în Contabilitate și informatică de gestiune, Informatică Economică, Finanțe și bănci care să ofere sprijin colegilor noștri în activitățile lor.

 

Cine suntem?

 

EREN CONS este parte dintr-un grup de companii cu o vastă experiență în domeniul Construcțiilor, având competențe avansate și un portofoliu consistent format din construcții speciale, civile, industriale, agricole, comerciale şi de energie verde de mari dimensiuni. Eren Grup și-a început activitatea în anul 2005, cu numai opt oameni, și a crescut accelerat continuu, atât datorită condiţiilor pieței cât și strategiei de dezvoltare asumate.

Locație: Brasov, str. Carpaților nr. 60

 

EREN CONS are peste 150 de angajați iar in anul 2017 am intrat în topul celor mai puternice 100 de companii din Brașov, iar in 2018 am urcat pe locul 49 în Topul Național 100 Antreprenori Generali în Construcții.

Valorile companiei noastre sunt implicarea, responsabilitatea, calitatea crescuta a muncii, loialitatea, respectul, transparenta si disciplina. Nu in ultimul rand, incurajam si sustinem oamenii care muncesc cu pasiune, oferidu-le oportunitatea de a câștiga experiență într-un domeniu dinamic și profesionist.

 

În fiecare zi ne dorim sa îmbunătățim strategiile noastre și să fim cei mai buni în industria in care activam iar tu poți face parte din această călătorie.

 

Pentru a vă alătura echipei noastre veți avea nevoie de:

 

Cunoștințe bune de limba engleză;

Cunoștințe MS Office;

Atitudine orientată spre munca în echipă și autoresponsabilitate;

Bune abilități de comunicare;

Sa fiti ambițios, inovator și pasionat de provocări, cu o mentalitate de creștere si de îmbunătățire continuă;

Să dețineți abilități analitice puternice;

Sa aveți o dorință de excelență: așteptări ridicate pentru calitatea muncii dvs., atitudine proactivă;

Sa demonstrați dorința de învățare continuă si de a dezvolta noi abilități;

 

Descrierea jobului

Responsabilități principale Junior Payroll & HR Admin

  • Menține relațiile cu reprezentantul sistemului de salarizare;

 

  • Introduce în sistemul de salarizare informații referitoare la salariați;

 

  • Verifică, corectează și importă pontajele în sistemul de salarizare;

Responsabilități principale Financial Controller / Internal Control:

Este responsabilă cu aplicarea în societate a standardelor de contabilitate (politici și proceduri) elaborate prin Ordinul nr. 1802/2014 și cu întocmirea situațiilor de raportare lunară conformitate cu aceste standarde;

Evaluează, analizează rezultatele economice ale societății și vine cu propuneri privind strategii de reducere a costurilor și măsuri care să ducă la creșterea eficienței economice în societate;

Întocmește lunar și trimestrial situațiile privind bugetul societății și asigură monitorizarea periodică a performanțelor actuale în comparație cu bugetul/ previziunea;

Ce oferim:

Program personalizat de integrare într-o echipa profesionistă și sociabilă;

Mediu de lucru prietenos;

Pachet salarial atractiv, tichete de masă, card medical privat.

Cine suntem?

Suntem EREN Grup – de peste 18 ani oferim antrepriză generală pentru proiecte industriale din România.

m