Vino in echipa EREN

JOB-URI PART TIME/FULL TIME

Avem in permanenta proiecte in lucru in intreaga tara, de aceea suntem deschisi oricand pentru colaborare part time sau full time pe diverse pozitii din domeniu!

Daca vrei sa faci parte din echipa EREN, trimite-ne CV-ul tau si si iti vom raspunde cu siguranta in cel mai scurt timp posibil!
Studiezi in domeniul constructiilor si vrei sa inveti de la profesionisti cum se fac lucrurile in realitate? Studiezi in domeniul constructiilor si vrei sa inveti de la profesionisti cum se fac lucrurile in realitate?
Te asteptam in programele noastre de Internship!
Contacteaza-ne pentru mai multe detalii:

PROGRAME DE INTERNSHIP

Organizam periodic programe platite de internship pentru studentii din constructii, cu posibilitatea de angajare la finalul celor 3 luni de colaborare.
Luam in serios aceste programe si respectam timpul pe care alegi sa il petreci muncind alaturi de noi, de aceea te consideram parte din echipa, te invatam cum sa pui in practica ceea ce ai invatat in teorie, la scoala, si te provocam sa vii cu idei si solutii proprii.
Daca ai gandit ”OPORTUNITATE” citind randurile de mai sus, atunci te asteptam sa faci parte din urmatoarea serie de interni din echipa EREN!
DESCARCA BROSURA noastra pentru mai multe detalii si completeaza formularul alaturat!

Descarca brosura