NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE REPREZENTANTILOR PARTENERILOR EREN CONS

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE REPREZENTANTILOR PARTENERILOR EREN CONS

 

            OPERATORUL datelor Dumneavoastra cu caracter personal este Eren Cons S.R.L., o societate din Romania care isi desfasoara activitatea in domeniul executarii de lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidential,e avand urmatoarele date de identificare si contact:

 • Numar de inregistrare in Registrul Comertului: J8/231/2005;
 • Cod Unic de Inregistrare: RO 17203875;
 • Sediu: Municipiul Brasov, Strada Carpatilor, Nr. 60, Parc Industrial Metrom, Hala Autoutilitari, Judet Brasov;
 • Tel: +40 (0)268 410960; Fax: +40 (0)268 315500; e-mail: erencons@eren.ro
 • Administrator: ENACHE IULIAN-PAUL;
 • Persoana de contact in ceea ce priveste datele cu caracter personal – DPO: Catalin Ioan Bejan Tel: 0755/015 515, e-mail: bejan.catalin@eren.ro

Am pus laolalta informatiile prezentate mai jos pentru a ne asigura ca stiti:

1) ce date legate de Dumneavoastra colectam;

2) cum si pentru ce le folosim;

3) in baza caror prevederi legale folosim datele Dumneavoastra;

4) cat timp si in ce conditii pastram datele Dumneavoastra;

5) ce drepturi aveti in legatura cu procesarea datelor Dumneavoastra de catre Eren Cons

6) cui va puteti adresa in cazul in care modul in care colectam, folosim sau pastram datele Dumneavoastra nu sunt conforme prevederilor legale in acest domeniu.

CATEGORIILE DE PERSOANE VIZATE si DATE legate de Dumneavoastra pe care colectam?

In cadrul activitatii curente (respectiv de aprovizionare cu materii prime, materiale si servicii si vanzari de bunuri sau servicii), Eren Cons colecteaza urmatoarele date cu privire la reprezentantii furnizorilor si colaboratorilor Eren Cons, indiferent de locul prestarii serviciilor sau al aprovizionarii:

 • Date de identificare, nume, prenume, numar de telefon profesional, e-mail profesional;
 • Fotografia Dumneavoastra daca este atasata adresei Dumneavoastra de e-mail sau aplicatiilor de comunciare (ex WhatsApp)
 • Date cu privire la pozitia/functia Dumneavoastra in compania pe care o reprezentati in relatia cu Eren Cons.

DE UNDE colectam datele Dumneavoastra?

Primim categoriile de date mentionate mai sus, din surse private, respectiv:

(i) fie chiar de la Dumneavoastra;

(ii) fie de la compania pe care o reprezentati in relatiile cu Eren Cons (ex. prin telefon, in cadrul ofertelor comunicate Eren Cons, e-mail-uri sau alte mijloace de comunicare)

IN CE SCOP prelucram datele si in baza caror prevederi legale prelucram datele Dumneavoastra?

Prelucram datele Dumneavoastra :

 • pentru a inregistra compania la care lucrati, in baza de date privind furnizorii si clientii Eren Cons;
 • pentru a transmite companiei la care lucrati comenzi /oferte /confirmari de oferte / facturi/ notificari privind derularea contractelor incheiate intre Eren Cons si compania la care lucrati sau alte documente si/sau informatii relevante pentru relatiile comerciale existente sau potentiale dintre Eren Cons si compania la care lucrati.

Prelucram datele Dumneavoastra in temeiul art. 6 alin. 1 lit f. din Regulamentul CE nr. 679/2016, pentru ca toate activitatile care presupun comunicarea cu comapania la care lucrati Dumneavoastra, prin intermediul Dumneavoastra reprezinta demersuri absolut necesare pentru desfasurarea activitatii curente a Eren Cons, iar desfasurarea acestei activitati este foarte importanta pentru Eren Cons.

Am analizat si am comparat interesul nostru legitim de a ne desfasura activitatea curenta (respectiv de a ne aproviziona cu bunurile si serviciile necesare pentru productie si desfacere si de a ne vinde bunurile si serviciile catre companiile cliente), in raport cu drepturile si interesele Dumneavoastra legitime si in raport cu consecintele pe care aceste prelucrari de date le au asupra Dumneavoastra si am ajuns la concluzia ca nu incalcam drepturile si interesele Dumneavoastra:

 • am limitat la maximum, atat scopul prelucrarii, cat si volumul de date prelucrate,
 • am limitat accesul anagajatilor nostri la datele Dumneavoastra cu caracter personal, strict la persoanele care au nevoie sa prelucreze aceste date in scopurile indicate mai sus
 • pastram datele Dumneavoastra cu caracter personal ,in conditii de securitate si protectie adecvata.

CAT TIMP pastram datele Dumneavoastra?

Prelucram si pastram datele Dumneavoastra, doar in scopurile pe care le-am explicat mai sus si le pastram pana cand relatiile comerciale existente sau potentiale dintre Eren Cons si compania la care lucrati Dumneavoastra inceteaza sa mai fie de interes pentru Eren Cons. In toate cazurile nu pastram datele Dumneavostra cu caracter personal dupa ce suntem informati ca nu mai lucrati la compania pe care o reprezentati la data comunicarii acestei notificari.

CINE ARE ACCES la datele Dumneavoastra?

Datele Dumneavoastra sunt transmise doar persoanelor din cadrul departamentelor care sunt implicate in relatiile comerciale dintre Eren Cons si compania la care lucrati

Nu transmitem datele Dumneavoastra catre alte persoane, companii sau instituii publice.

CE DREPTURI AVETI in legatura cu datele colectate si prelucrate de Eren Cons?

Aveti urmatoarele drepturi in legatura cu datele Dumneavoastra cu caracter personale pe care Eren Cons le colecteaza si le prelucreaza:

 

            Dreptul de ACCES in baza caruia: puteti solicita si obtine de la Eren Cons o confirmare cu privire la faptul ca prelucreaza datele Dumneavoastra cu caracter personal, precum si informatiile prevazute de lege cu privire al aceste prelucrari. Puteti totodata solicita si obtine de la Eren Cons, fara taxa, o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii, daca prin aceasta nu se incalca drepturile altor persoane.

            Dreptul de RECTIFICARE in baza caruia: puteti solicita si obtine de la Eren Cons rectificarea sau completarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal, care nu mai corespund realitatii sau sunt inexacte ori incomplete (de exemplu daca v-ati schimbat numele, numarul de telefon sau e-mail-ul, etc.).

            Dreptul de STERGERE a datelor in baza caruia, in anumite situatii (ca atunci cand datele nu mai sunt necesare pentru scopul in care au fost colectate ori datele sunt prelucrate ilegal sau alte situatii prevazute de lege) puteti solicita, iar Eren Cons este obligata sa stearga datele Dumneavoastra cu caracter personal.

            Dreptul de RESTRICTIONARE a prelucrarii datelor in baza caruia, in anumite situatii (ca atunci cand considerati ca datele prelucrate de Eren Cons nu sunt exacte sau in alte situatii prevazute de lege) puteti solicita, iar Eren Cons este obligata sa opreasca temporar folosirea datelor Dumneavoastra cu caracter personal, pana cand se clarifica situatia exacta a acestor date.

DREPTUL LA OPOZITIE in baza caruia:

 • atunci cand Eren Cons prelucreaza datele Dumneavoastra pentru a-si asigura un interes legitim (in temeiul art. 6 alin. 1 lit. f din Regulamentul CE nr. 679/2016) suplimentar fata de drepturile de mai sus aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor Dumneavoastra.
 • In cazul in care utilizati acest drept, Eren Cons nu mai poate prelucra datele Dumneavoastra, decat daca va arata si va explica de ce modul si motivele in/pentru care prelucreaza datele Dumneavoastra sunt foarte importante si de ce prelucrarea datelor Dumneavoastra, in continuare nu va incalca drepturile si interesele Dumneavoastra legitime si nu va aduce pagube pentru Dumneavoastra.
 • In cazul in care Eren Cons nu poate sa va dovedeasca cele de mai sus trebuie sa opreasca imediat prelucrarea datelor Dumneavoastra.

CUI VA PUTETI ADRESA in cazul in care considerati ca datele Dumneavoastra au fost prelucrate neconform

  In cazul in care considerati ca datele Dumneavoastra sunt prelucrate in mod neconform va puteti adresa sau puteti depune o plangere la :

 • Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Mun. Bucuresti, Romania; Email: anspdcp@dataprotection.ro; Telefon fix: +40.318.059.211; +40.318.059.212
 • Sectiei de Contencios administrativ si fiscal din cadrul Tribunalului competent de la domiciliul Dumneavoastra sau de la sediul EREN CONS.

            Pentru mai multe detalii cu privire la prelucrarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal sau cu privire la Drepturile Dumneavoastra in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal puteti lua legatura cu Responsabilul nostru cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, Dl. Catalin Ioan Bejan, la urmatoarele date de contact: Tel: 0755/015 515, e-mail: bejan.catalin@eren.ro.

 

 

Cu sinceritate,
Echipa Eren Cons